Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
r.vet inte när jag skrev denna


Vill vara

Vill vara

allt utom

den jag är.

 

Vill vara

fåglen som flyr

eller musen

som gömmer sig.

 

Försöker drömma mig bort

men sekunden senare

är verkligheten

sanningen där igen.

 

Vill vara så mycket

men först måste jag

börja leva

hur svårt det än är 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson