Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna i våras


Det är försent

Har gjort allt

utom det rätta

men de skador som blivit

kan repareras

vet inte det.

 

Ser hur dåligt

barnen mår

kan tiden läka deras sår

 

Mina blir ärr

men deras

skär in i hjärtats djup 

och nu känns allt försent

går tiden att förändra

eller inte. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 18:11



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Bokmärker denna fina text :-)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson