Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kloka och fina ord

tändstickor, en väldigt enkel konstruktion,en smal liten pinne som du lätt drar emot kanten av asken de tillhör.

jag måste säga att jag avvundas dem lite, sättet de medför sånt vackert sken och skapar sådant lugn och en sådan ro & uppmärksamheten en pinne kan dra till sig är rätt så fantastisk. doften är dessutom ljuvlig.

jag älskar ljudet av tändstickor som dras försiktigt men ändå snabbt mot den rödfärgade delen av asken, hur lätt elden tänder till och får detdär skrapande ljudet som inget annat har. hur underbart det är att dra in doften som är lite rökig och stram men samtidigt så oemotståndlig, den signalerar lugn för mig och jag slappnar av som mest. en sådan harmoni.

det sägs att det är de små stunderna i livet man ska sätta ett värde på, denna stund är en av mina stunder under dagen som jag värdesätter konstigt nog väldigt mycket. det är underbart.

att ha allt här i livet, att ha lycka, det är inte att ha det perfekta livet. hitta dina små och personliga betydelsefulla stunder så ska du se att allt blir mer och mer perfekt, för dig.




Fri vers av A-hlberg
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 19:44



Bookmark and Share


    sleepwalking
Ja kloka och fina ord säger allt!
Titeln stämmer perfekt!
Bra
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg