Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala med mig, vad behöver Du?

 

om du behöver lite sol
och ljusglitter
så se mitt leende
när jag ser på dig

om du behöver lite närhet
och omtanke - kom till mig
jag vet hur man vårdar
sargade själar, jag lovar

om du behöver lite kärlek
så känn min kyss
mot din heta panna
mot dina ledsna läppar
min hand runt din nacke
smekandes ditt hår

om du behöver mig
så vet du var jag finns
jag finns alltid här

jag finns - för dig

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-05 23:20



Bookmark and Share


  Lena Renman
Behöver bara en vägbeskrivning nu :-) Här är jag, var är du :-)
Nåja, *L* det är en fin och kärkesfull text du förmedlar.
2007-11-06

  Inkarasilas
Åååh fyj fasen lägg till plättar med sylt så står jag på din trappa, fina fina du, mmm.
2007-11-05

    Solros
Så fint! Jag tyckte särskilt om det första stycket...

om du behöver lite sol
och ljusglitter
så se mitt leende
när jag ser på dig
2007-11-05

    ej medlem längre
Gulle dig! Jag kommer....;)
Vacker!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol