Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om allas lika värde, vem du än är, var du än kommer ifrån.......


Du är alltid värdefull !!!

Många här
har tappat sin tro
Många här
har resignerat
Många här
vill hoppa från bron
då jag reagerar (!)
Många här
vet inte sitt värde
Många här
KAN om de lärde
Många här
innerst inne KAN de
Många här
är STARKA egentligen
för D U Ä R V Ä R D E F U L L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 1248 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2007-11-06 08:23



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ägnade lite tid åt at botanisera mig bland dina äldre alster. Fastande för denna. Helt kristallklart underbart. Bokmärkning är en underdrift!
2010-12-13

  JenniferOlsson
Det du skriver är sant. Själv kan jag inte se mitt egna värde och har fått för mig att allt jag gör endast blir fel och att jag är värdelös, men alla människor är lika värda. Det brukar till och med jag säga, men om jag tänker såhär om mig själv måste jag tvivla, mer eller mindre. Bra skrivet. Applåd : )
2009-07-26

  Karin Rosberg
Tack för den underbara bekräftelse vi alla behöver!!!!
2008-05-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
V isst, helt rätt och sant
Ä r det, en del, kommit på kant
R ejält missat, sitt eget \"jag\"
D ina ord, ger chans till nya tag
E tt tag! Nej, länge, duger jag!!!!
2007-11-22

    Lindizz
Fina ord!Tack för läsningen
2007-11-09

  Krissie
Härliga ord!! Dessa borde alla pränta in!!
2007-11-09

  albertina
UNderbara rader som alla borde suga i sig=) Visst är det viktigt att få veta att man är värdefull. Bravo
2007-11-09

    Anonym Ängel
Jätte fint skrivet!
2007-11-09

  devilsangel
Underbara positiva rader! Bravo!!
2007-11-09

  aol
så starka rader så fin sann livspoesi bugar ödmjukt
bokmärker
2007-11-07

  To
Tack för dessa orden. Du är också värdefull!
2007-11-07

  Teresia Ridell
Ja så är det !
Fast..jag känner mig stark o värdefull....sen kommer Han o trampar ner mig igen o igen..
2007-11-06

  charlotte hedendahl
Sann, vacker och mycket tänkvärd!
2007-11-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara rader att läsa..Bokmärker jag. Tack!!//B
2007-11-06

    Bodil Sandberg
oh en sån varm och fin text!!!!!Den sparar jag såklart!!!!
2007-11-06

    ej medlem längre
poeter.se speglar samhället utanför och det syns och hörs i texterna...
Jag förstår och applåderar din reaktion...
2007-11-06

  anita VIP
Mycket fina och tänkvärda ord.
2007-11-06

    Aurora Borealis
Fina rader...om alla tog de orden till sig skulle världen vara en bättre plats utan översittare...
2007-11-06

  lilla t
Jag vet att jag är bra, tycker om din text ändå :)
2007-11-06

  Michaela Dutius
Mycket sann och vacker text!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska