Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta kniv




Mina känslor kastar kniv

och du befinner dig just nu

mitt i måltavlan!


Bull´s eye!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 09:23



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underbart underhållande och hämningslös! Bravo!
2007-11-06

  Mats Henricson
STARKT och HÄMNINGSLÖST !!
2007-11-06

  himlen.luktar.skit
Så klockren. känslor på hög nivå.
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis