Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp!

Som en ensam jägare i skogen
gråter han aldrig när han missar ett skott
Som en ensam varg
ylar han i ensamhet
Han gör vad han kan för att överleva
och ger inte upp så lätt

Han lever ett eget liv
ensam och övergiven
men han klagar inte
för han ger inte upp

Han har hoppet som lever kvar
som alltid finns med honom
Inget kan ta det ifrån honom
för han vet...
när hoppet är förlorat så ska han ge upp

Han kallar sig inte förlorare riktigt än
för en dag visste han att han skulle få en vän
Kanske inte idag och kanske inte imorgon
Men än dag.... För han ger inte upp




Övriga genrer av Sikska
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-06 10:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En text som talar om den sista striden..i förhoppnings tecken skriver du så enormt gripande om den övergivne...han som trots allt inte ger upp i första taget!!!
2007-11-06

    ingvar VIP
Nej, Serene, man ska aldrig ge upp, hur motigt det ibland kan kännas! Så länge hoppet finns kvar finns livet kvar. Och hoppet återvänder ständigt.
Ingvar
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska