Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är väl inte så konstigt...




...att den som är vacker kan säga

att det är den inre skönheten som räknas,

eller att den som är rik som ett troll

kan säga att pengar inte är allt...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-06 13:04



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja du, sån är verkligheten

men vi är vackra i sinnet, eller hur?

kram
2007-11-07

    öppettid
det går ju inte att göra annat än att hålla med.
2007-11-07

  Just Emotions
helt klart... håller med*
2007-11-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Poängen är klockren!!//B
2007-11-07

    kaprifol
hade inte kunnat säga det bättre själv. så sant, så sant!
2007-11-06

  Yvonne
Kloka rader. Visst är det så.
2007-11-06

  charlotte hedendahl
Precis! Du är väldigt klartänkt idag!
2007-11-06

    Miss matched
Så sant så..
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis