Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fin liten text jag skrev, Malin vill att jag ska läsa upp i kyrkan, jag vet inte! Tipsa mig! ska jag läsa den i kyrkan eller inte!?


Närhet och Avstånd

Två händer
Passar så bra i varandra
Hand i vante
Någon som drar upp en då man faller
En hamn att vila i


En dörr öppnas, ett fönster
Någon försvinner, borta
Borta på andra sidan havet
Där väntar hamnen
Vanten och hjälpen att stå då man faller


Närhet

Avstånd




Övriga genrer av Lusse
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 17:08



Bookmark and Share


  CaPsyco
När ska du läsa upp den i kyrkan? :S Vad har du i kyrkan att göra? Aja, söt var den i alla fall ^^ Fint skrivet
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse