Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag mot andetag


tunn yta, känslig hy
röda trådar, ögonlock
lätt beröring, sluta gny
ömma kinder, fingerplock




Fri vers av Ake
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-06 18:53



Bookmark and Share


  aol
så vacker

läs min dikt kär
2008-08-13

    Miss matched
gillar den extremt mycket.. (!)
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake