Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens Avtryck

 

morgonkåt
just nymornad
sträcker jag på min varma kropp

följer sen sömnens mönster på din kind
med mitt upphetsade finger

ner över din axel, över din överarm
följer hudens snirkliga former
skapade av sömn och textil

skapat av drömmar

jag låter din natts saga berättas
invirade i de nattfuktiga lakan

som viskar om dina drömmar

hör hur din kroppsvarma kudde
ler förnöjt lätt snusande
åt nattens långa omfamning

låt mig gissa vad du drömt inatt

låt mig ana din njutning

låt mig
få ta dig i munnen

och älska dig

innan avtrycken
raderats

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-07 17:15



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Överallt där jag läser är det mängder av hot love, blundar och kisar med ena ögat tamigfan livsfarligt, ah härlig dikt, yeah!
2007-11-07

    *Zenobia*
finns det nåt vackrare än att betrakta den man älskar, innan ögonen öppnas på den älskade.. ?
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol