Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar...

Ett nödigt ont...

kan tyckas för de som inga har

Knappast aldrig onödigt...

snarare livsnödvändigt...






Fri vers av Tildus
Läst 465 gånger
Publicerad 2007-11-06 21:15



Bookmark and Share


  systra
Hade jag haft, skulle jag sitta i ditt kök nu...
Så pengar hade visst gjort mig lyckligare...skam den som säger annat..
2007-11-08

  To
Ja i denna hårda värld är det för många nödvändigt med pengar. Bara text som ger reflektion.
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus