Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internet-beroende?

Bredbandet funkar inte
Tele2 har problem
I detta fall är det bättre
att ha ett modem

Vad ska jag göra
när jag inte kan chatta
Tänk om problemet
är kvar fram till natta

Internet är ju mitt liv
och nu kommer jag inte in
Får ta mig till gymmet
och köra lite spinn




Fri vers av Helena
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena