Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som inte går att skriva bort

När hjärtat ensamt står
så känns det som om tiden ej går

När det folk omkring finns men aldrig den rätta
och trots att man har det bättre än de allra flesta

Så gråter hjärtat i tysthet över vad som ska bli
Människor kommer, men den rätta tycks alltid gå förbi

Jag gråter mina hemska tårar
Som inte borde komma ut

Känner mig så självisk
men de tycks aldrig ta slut.

Jag längtar
Jag vet att jag inte borde känna det så

Jag gråter
Jag vet att det jag vill ha, kommer jag aldrig få

lägger ner pennan, vänder mig om och går
men trots att jag lättat på hjärtat, tycks känslan bestå




Fri vers av Sbva91
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 21:53



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känner varje ord du skriver. Smärtsamt.
Och nog är det så, en del saker kan man inte skriva av sig, man kan inte få känslorna och tankarna att försvinna. Är likadant för mig nu..

Riktigt svårt.. Bra beskrivet!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91