Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag befarar sanningen, i dess sanna glimt

Önskar att livet ack vore så kort
Jag stannar och undrar vart livet for bort...

Jag må ung vara
trots det jag sanningen befarar

Kommer jag om knappa tio år
sitta kvar här och se hur tiden går

Önska mig något bättre

och inget förstå.




Fri vers av Sbva91
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-11-06 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sbva91
Sbva91