Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräva...

.. att gräva i det gamla

att de kan smärta så hemskt...









Men fan vad nyttigt de är...







förändring




Fri vers av -=em=-
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 23:31



Bookmark and Share


  Freeman
*tummen upp*

Klockren dikt som säger så otroligt mycket, mellan raderna!!!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

-=em=-
-=em=-