Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en man jag inte ens känner annat än att vi var på samma resa som betalades av samma företag.


En blick




Med en blick så intensiv
att jag slår ner ögonen
ser du rakt igenom mig,
ser allt det onda, svarta,
sätter ett finger på det,
skakar om mitt medvetande.
Det gör fruktansvärt ont.
Så tar du min hand
leder mig till dansgolvet,
smittar mig med ditt skratt
och ser till att jag får
en hysterisk utekväll.
Tack för den energin
du har gjort mitt liv roligare.




Fri vers av Anna H
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-03-16 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H