Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting jag skulle säga men som inte blev sagt (bland mycket annat) Tankarna samlas lättare ibland då man skriver. Ändå är jag inte helt nykter. Än


Tid

Så, vad sägas om tid som inte sagts förut?

Att den är
icke-existerande

Förbunden till liv
Till oss

Och därför
När allt kommer omkring
När solarna slocknat
Och implossionen slagit in

Sakteligen

Ex nihilo...





Övriga genrer av aberatio
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-07 03:09



Bookmark and Share


  sachie
Tid... ja... en konstig sak ;P

Gillar den här, om dok får jag nog ta fram min ordbok och slå upp två nya ordoch lära mig dem ^_^

Toppen.
2008-02-09

  Leif Furstedt
Vacker dikt som ligger och flyter mellan tankar, på någon plats där uppe ;)
Tankeväckande och häftig.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio