Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du kvar?

\'Jag kan stå i ett rum full av människor
och ändå känna mig ensam\'
Vem som än har skrivit det
måste ha tänkt på mig

Jag vill inte vara ensam
inte ens för en minut
Men jag ser inte andra,
ser bara ett rum fullt med luft
Jag vet inte varför
det är bara så det är

Det finns inget jag kan göra
inget jag kan säga kan få mig förstå
Jag försår inte vad jag säger, skriver eller gör
Förstör allt som jag kommer i närhet

Ingen förstår min sorg
min smärta... min ånger
är det för att jag inte låter dem göra det
eller för att dem inte kan

Alla utom en
Finns du kvar?

Du som sken upp mitt liv
Du som hjälpte mig se
att livet hade mera att ge
Jag ser verkligeheten i färg nu
och den är verkligen fin

När du nu räddat mig
Finns du kvar?




Övriga genrer av Sikska
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-07 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska