Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till nästa tid



Berättelserna finns
där nånstans
men de låter
sig inte finnas
Liksom tyst
det blir
när
jag försöker lyssna
inåt

Torrtiden bäcken tystar
Tidspressen
lägger uttrycken
på hög

Till nästa tid
när regnet åter
strilar
och ron
sig lägrar
igen




Fri vers av Bögen
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 22:06



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Himla tur att det inte regnar jämt ;)
2007-11-08

  jardan
Skrivkramp så fint uttryckt - det gör inget för du skriver ändå så bra och jag vääääntar........
2007-11-08

  lilla t
Har du inte harvat dig upp ur ditt dike ännu??? Drygt att sitta med idétorka och låta saker växa... :) Kul blev det när förlossningen kom... :)
2007-11-07

  Rakel Lorner
Jag håller med Nattviol...
2007-11-07

    Nattviol
skrivkramp?
så kan det vara...
och en del behöver ro
i själ och sinne

- andra (som jag)
behöver en mental
käftsmäll för att gå igång!!

vattenfyllda bäckar fylls ånyo
av regnets strida strålar
ljuden av droppande
regn fuktar även den
torraste öken!
(fan vad jag svamlar..)
*ler*
ville bara skriva några ord...
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bögen