Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på lina

Jag såg ditt namn
Det lyste som av neon
Och mitt hjärta, hoppade till

Inom mej så brände det
Som av eld
Som en tändsticka flammar det upp

Kärlekens gudinna
Så hör jag din röst
Det hoppar till inom mej
Igen

Hej säger du
Men det låter som
”jag älskar dej”

Hej säger jag
Och jag menar
”jag älskar dej”

Såg att du var inne
Mmm så var det
Tystnad, jag njuter av tystnaden
När jag vet att du finns i den andra luren

Hör din andning
Andas lite högre, hjärtat
För jag blir så… jag vet inte

Upprymd, längtansfull och kåt
Eller man kanske inte får säga så
Jag skiter i vad man inte får
Jag blir kåt

Tankarna virvlar
Runt som en cyklondammsugare
Dam-sugare. Jag ler

Utan filter
Ska ta en rök, säger du
Hm, tänker på nåt

Tänker på att jag lovat
Att efter varje gång vi älskat
Så ska du få ta din rök

”mycke röka blir de”
Säger du
Jag ler fåraktigt
Så dum man säkert ser ut
Man vaddå
De skiter man i

Lyssnar återigen på tystnaden
Din andning
Och tänker, du gör samma sak
Suck, längtan, väntan…




Fri vers av LassO
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 22:41



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Nice poesi om kärlek på lina :)
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO