Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kom då den Dagen

 

då det sista gulnade lövet
landade på frostklar mark

du stod och såg på mig
genom dimman som omgav oss
dimman av oförlöst kärlek
kanske log du
jag minns inte

när dimman klarnade
och månskäran kämpade sig upp
för avgrundssvart natthimmel
böjde jag mig ner,
tog upp det skrumpnande lövet
studerade dess ådror
dess unika vindlingar
dess ynkedom

dess död

och genom mina tårar
anade jag

hur du gick din väg

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 22:23



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Denna kramar hårt i hjärtat!
Sorgsen och berörande!
2007-11-11

  Inkarasilas
Det här var vackert, vackert och förbannat slutgiltigt, fin symbolik över avslutet innan det kommer, violar mig sönder och samman, gah.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol