Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen världen, which direction are you heading?

vi
du

jag

ni


i en värld
med ständiga
bekymmer
om döden
om

livet


läste i tidningen
om en
kille som
skjutit sju
människor i en
skola

dom säger
att han är sjuk
i
huvudet


jag blev rädd


och jag undrar
egentligen var
vårt samhälle
är på väg

för det är ingen
som är riktigt
normal

längre



inte ens politikerna


vad ska dom göra?


incidenten var i
ett grannland
på en skola

jag dog


sånt händer bara
i USA?

det stora feta
landet med
de
stora feta

pengarna

visst gör det?



för jag blev
rädd och
undrade om

det någonsin
skulle kunna
hända här
här i mitt


sverige


i mitt land



och nu
sitter vi

på varsitt
håll


tänker

om världen
någonsin
kommer att
åstadkomma
något



gott









nej.




Fri vers av Sofi
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi