Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Gud

Gud
undrens under
väldigare än oändligheten
ryms
i ett mänskohjärta




Fri vers av forskaren
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 06:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, det var för väl
annars hade det
varit en allför
tom själ...
2007-12-15

  glittertindra
ja det är mycket som kan förvaras där... så stora saker i en sådan liten behållare...
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

forskaren