Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken har slagit rot i mitt hjärta....Den här är till dig....


Du...

När du är brevid mig
kan jag höra mitt eget hjärta slå.

Fast du nu varit här förut
pirrar det av nervös spänning
varje sekund du är ifrån mig.

Om du visste hur länge
jag väntat på dig.

Ett helt liv....


071107




Fri vers av Puzzel_25
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 10:54



Bookmark and Share


  ia VIP
så vackert
längtansfullt och hoppfullt
2007-12-10

  prinscess VIP
vad underbart vackert
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25