Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var här....

Skulle du titta på mig

med dina vackra mörkbruna ögon

och låta mig drunkna

som jag alltid gör?

Skulle jag få krama dig och

kyssa din panna

och berätta hur mycket du egentligen

betyder för mig?

Du är mina STORA ord.

Ord jag nästan inte låtit någon männinska

höra...

Älskling vill ge dig min värld

och viska dom ömt i ditt öra...










071106




Fri vers av Puzzel_25
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 11:03



Bookmark and Share


  ia VIP
otroligt vackra ömma ord
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25