Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Når inte fram

Viljan blomstrar

minnet sviker

verkligeten dömmer

ger ett tomt svar.

 

Bara en bit till

men faller snabbt

och så är det faktum åter där.

 

Når inte fram

drömmen fortsätter

och verkligheten skär itu

varje bit av hopp

tynar bort. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-11-08 11:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så är det både nu och då
vi når inte dit vi ville-men du har nått fram till att beskriva det på ett bra sätt
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson