Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svälj

Tomheten st yr

undren flyr 

 

tystnaden leker

sinnena ser inte vägen 

 

Svälj stoltheten

morgondagen ger dig svaren 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 11:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser tvekan men även längtan under den texten...morgondagens...
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson