Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla Höstens


Färger



Purpurfärgad seglar det
genom den grådisiga dagen
bort från sin trygghet
där solen värmde
regnet svalkade med
sina blöta droppar

Ensamhetens segeltur
ner mot frostiga gula tuvor
skrämmer och lockar
i bortdomnad trötthet




Fri vers av madigan
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-11-08 12:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ensamheten drar sig inte för att skrämmas
men egenvald tid med blott sig själv lockar en till turer fram och åter i fantasiens eller verklighetens landskap
2007-12-10

  Larz Gustafsson VIP
Ensamheten är enklast.
Observatörsstatus.
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan