Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då skriker jag!

Då skriker jag!

Om du trycker upp mig i ett hörn så skriker jag!!!
Visar dig att jag är mer olycklig än glad
Han svarar!
Ge mig ännu en chans, ännu en natt?
Ge mig ännu en chans att få visa dig att du är min värdefullaste skatt?!
Den som jag älskar mer än livet i sig
Så ge inte upp hoppet om mig, för jag älskar ju dig!
Min blomma, min ros
Så stanna kvar hos mig!
Fly inte din kos?!
Hon svarar!
När du säger det på det där sättet blir jag ju helt ställd alldeles rörd för jag älskar ju dig också!
Men du får allt ta och skärpa dig, min lilla nörd!

Och självklart så lovade han det ……………?!
The End!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-11-08 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel