Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta tafsa!

Sluta tafsa!

På sommarkvällarna kommer människorna ut ur sina hus
För när solen går ner vid horisonten sitter dom kärleksfulla paren omslingrandes lite varstans runtom varje knut
För när dom sista varma solstrålarna värmer dom vill dem att sagan aldrig ska få ta slut
Sluta tafsa!
Du borde veta hut!!!
( Efter det så ler hon sött )

På sommarkvällarna …….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-11-08 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel