Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det helande regnet

Vi skär i oss själva
djupt och sjukt

Planterar krig
i bortglömda salar

Med knivar gjorda
av våra egna skrik
slåss vi för våra liv
tills en av oss dalar

Utan liv och i tårar
som sårar men läker
genom hoppet som föds
i deras älvar och hav

Förs ett krig i ursinne
till ett svårt särjat inre
av virvlande blad
som eggas av krav

Ingen stig leder ut
ur vår brinnande värld
av torkat blod
likt solbränd lera

Och där står en krigare
på fältet av alldag
oövervinnerlig och evig
bland de tårarar han saknar

I en bön han sänker sina vapen
I en bön till minnet av en tid
då skrattet var hans och fukt
bar tårar åt dunfyllda sängar

Då faller den första droppen
som läker ärren på hans kind
För kärleken lyser genom oss dårar

...när det regnar




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-09 01:41



Bookmark and Share


  angeleyes
hm det ska stå väldigt =)
2007-11-23

  angeleyes
väligt bra sktivet, gilla verkligen slutet. :)


\"Då faller den första droppen
som läker ärren på hans kind
För kärleken lyser genom oss dårar

...när det regnar\"

mvh Angeleyes
2007-11-23

    Nattviol
Gladiatorkänsla...
kärleksvackert i sin
krigiska
fasa
knivar tillverkade av
våra egna skrik - jäkligt bra!

gillar slutraderna;
\"För kärleken lyser genom oss dårar

...när det regnar\"

nog läker regn, alltid!
: ))
2007-11-09

  Darkness
jätte bra, känslofylld.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken