Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förseningar



Förseningar igen,
tunnelbanan...
Människor stampar,
blir dåliga i magen.
Men hallå!
Du fick en stund
att koppla av,
tänka på annat.
Det går inte fortare
av att stampa
så njut
av stillheten,
andas lugnt
för en stund.




Fri vers av Anna H
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-03-16 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H