Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är värdefulla ...


Vi är värda så mycket

Trots livets verklighet
Slagit oss små
Vi är värda betydelse

Trots halvsanningar
Ljugit oss till intet
Vi är värda ärlighet

Trots dagen gått i stå
Lurat oss att inte se
Vi är värda finnas

Trots svekfullhet
Försvagat vår tro
Vi är värda respekt

Vi är värda så mycket




Fri vers av Jack_iX
Läst 535 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-09 14:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Sanna och kloka ord
2008-10-15

    sunnanvind
Klokorden från dig bokmärkes här!
2007-11-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Absolut!!!
Ord man behöver påminna både sig själv och andra med ibland!
2007-11-10

  DanSan
****************************

Ja varenda liten kämpande människa!

****************************
2007-11-10

  Patrick K
väldigt fint skrivet! jag gillar denna :)
2007-11-10

  swimsus@gmail.com
Det stämmer verkligen..
Du skriver rakt in i sanning.
mycket fint!
2007-11-09

  prinscess VIP
mmmm värdefullt är vackert
2007-11-09

  Lasseman VIP
Ja! du har så rätt! mänskligheten får ibland kämpa rent för mycket mot lögner, svek och oärlighet!.. mycket bra skrivet .. tack
2007-11-09

    Maria Malm
Så sant, vi är värda så mycket, trots att verkligheten kan vara lite hård ibland.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX