Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
That kind of love


That kind of love

u and me
You are my babylove, my babylove.

Jag vet inte baby, hur vi kunde spåra ur så totalt.
Jag vet inte babylove, men jag är ledsen och det gör ont att se.
Hur dåligt vi får varandra att må.

Det känns som om vi kanske har fastnat i ett farligt, livsfarligt mönster och ingen av oss vet hur vi ska ta oss ur.
Jag är ledsen babylove, jag önskar att det kunde vara annorlunda.
För dig, för mig, för oss båda.

Jag önskar att vi kunde må bra.
Jag önskar att vi var något värt för oss båda att ha.

You and me together can never work but you and me apart will somehow someday be alright.

We need to do this thing, we need to work this mess out




Fri vers av Chica
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-11-09 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica