Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar dig

Vart jag än går.
Vad jag än gör.

Vem jag än ser.

Finns du alltid på något sätt i närheten.
Du utgör helheten.

Dina avtryck finns i varje hörn.
Din röst ekar i allt jag hör.

Och jag tror att alla är du.
Varje gång måste jag påminna mig själv,
Att du inte finns i nu.

Och jag saknar dig.
Ständigt, och hela tiden av varje dag.
Du finns ständigt inom mig,
Kommer ihåg allt du sa.
Allt du önskade att jag alltid skulle va.

Jag vet att du vakar över mig,
Där uppe i himlen.
Jag hoppas att du har det bra.

Men jag saknar dig.
Varje sekund av varje dag.

Det gör ont.
Utan dig här, känns livet tomt.

Jag saknar dig.
Varje sekund, varje dag.




Fri vers av Chica
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica