Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såhär ser jag ut

Och såhär ser jag ut.
När jag står här, utanför ditt hjärta.

Såhär ser jag ut.
När jag stängs ut.

Mina tårar kan inte hindras.
Jag vill inte stå här,
här på andra sidan.

Dina murar är som glassplitter.
De skär igenom min själ.
De sliter mitt hjärta i stycken.

Jag har prövat att skratta, gråta och skrika.
Nu finner jag inga fler utvägar.
Är det såhär det tar slut.
Att jag vänder mig om och börjar gå mot annat håll.

Är det min väg ut?
Från dessa tårar.

Såhär, såhär ser jag ut.




Fri vers av Chica
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-17 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica