Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min spegelbild

Jag såg mig själv i spegeln idag.
Och idag möttes jag av någon annan.
Någon annan än den jag alltid har trott att jag var.

Mitt ledsna inre ritade mina ansiktsdrag.
Och jag såg någon annan.
Än den jag som oftast är glad.

Jag såg någon annan idag.
Idag var naket, och sårbart.

Det gjorde mig ont, att se vem jag har kommit att bli.
Ett hjärta som går sönder, en själ som förfaller, bit för bit.

Jag såg någon annan idag.
En sorgsen och ledsen flicka.
Spillda tårar- mina.
En flicka som är jag.

En uppvakelse som smärtar och tar.




Fri vers av Chica
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 23:36



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Personlig och berörande
2010-03-13

  Effell
Fint, på något sätt. Och vemodigt också.
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica