Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du baby

Du baby
Jg är frestad att berätta för dig, hur jag verkligen känner för dig.
Jag är frestad att skriva dig en lapp där det står bokstaverat hur mycket jag verkligen tycker om dig.
Det exploderar inom mig, en explosion av ett du, och jag vet inte vart jag ska ta vägen med alla dessa känslor.
Du har fått mig att känna, du är my man, my one of a kind.
Jag kan se dig for a lifetime.
Livslång kärlek, det är så jag ser på oss baby.
Inte bara en lek.

Jag vill att du ska veta men jag är rädd och därför är tystnaden min bästa vän.
Jag hoppas att du tar steget och för dansen vi dansade då vidare.
Du är the exception, du är i mina ögon close to perfection.
Och jag vill ha dig på alla sätt och vis.
Jag vill att du ska vara my king och jag din beautiful queen.

Jag vill, vill vill vill.
Och du diamond?
What is your needs?

Jag önskar från djupet av mitt hjärta att det somehow includes me.
You made me feel and without those feelings I don\'t want to live.

Behöv mig, nu och för alltid.
Och även evigheten efter det, for infinity.




Fri vers av Chica
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 14:43



Bookmark and Share


    ....
jätte bra!! gillar den skarpt! :)
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica