Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Cuál es hermoso es constante\"

Jag är så ledsen, så ledsen i hjärtat.
Jag är så sårad, så ärrad, i själen.

Det känns som en oändlig cirkel, som om att jag har fastnat i ett spindelväv.
Jag hänger löst, kan falla närsomhelst.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, med alla dessa ord, med alla dessa känslor.
Med alla våra konversationer, då du säger att du är ledsen, då du gör mig ledsen.
Varje gång, förlorar jag en till bit av mig själv, till dig.
Och du tar aldrig hand om mig, tar aldrig hand om mitt hjärta.
Du tar aldrig hand om mig, du gör bara illa mig.
Jag vill kunna le, för en gångs skulle kunna le på grund av dig.

Jag vet längre inte vad som är verkligt och vad som är overkligt i denna stora sörja.
Vad som är sant, vad som är på riktigt och vad, vad som är en lögn.
En illusion, skapad av mig, skapad av dig.
Säg mig, vad vill du mig?

Göra mig mer illa?
Få mig mer sårad?
Krossa mitt hjärta i tusen bitar till?
Förgöra mig?
Livnär du dig på att få mig men aldrig vilja ha mig?

Och det sägs, att det som är vackert är konstant.
\"Cual es hermoso es constante\"

Men på något sätt, har vi blivit allt annat än vackert, det känns som om vi är så förgörda, så infekterade och förstörda som vi kan bli.

\"Quid me netruit destruit\"

Och det som livnär mig förgör mig..du livnär dig på mitt brustna hjärta och jag livnär mig på ditt.

Jag undrar om du ens vet hur ont du kan få mig att känna.
Fysiskt ont, psykiskt ont.

Jag vill inte göra dig illa, inte längre inte mer.
Så snälla, sluta göra mig illa, inte längre inte mer.

Hur ska vi göra, för att det som är så fel på något sätt ska bli rätt?
How could we come to this baby?

I don\'t even know how to breathe lately, you make me physically ill.
I\'m in pain.
And you claim that you\'re also in pain.
Well let us make it come to an end.

\"Cual es hermoso no es constante\"
It defines us, this line, it\'s so true.
It\'s, the story of me and you.




Fri vers av Chica
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-11-09 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica