Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan insikt



Med träningsvärk
i skrattmusklerna
inser jag att
livet blir roligare
om man skrattar,
tillåter sig själv
att ha riktigt kul
och släppa lite
på kontrollen.
Ett gladare liv
är ett roligare liv
är ett bättre liv
är lättare att leva.




Fri vers av Anna H
Läst 331 gånger
Publicerad 2004-03-16 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H