Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A cry from a broken heart


Det kallas ignorans kära du

Svek fanns
det visste jag
men jag trodde inte
det skulle hända
mig

Och jag önskar
att jag kunde fortsätta
skriva nu
men
du har tagit all min luft
du har tagit
all min syre
och all bränsle
som skulle få mig att
fortsätta gå
frammåt

du har tagit
alla tårar också
jag gråter inte
för dig
även om själen
blöder
som om du
hade stuckit en kniv i mig
och vridit om

jag önskar att dina blickar
slutade hamna på allt annat

än mig

(Det kallas ignorans kära du)




Fri vers av Junibarn
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 17:10



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
så hm sjukt jävla bra:)
jaa jag får säga så!
ME LIKE:D
2007-11-26

  mirrorball
/jag gråter inte
för dig
även om själen
blöder/

underbart fint! :*
(och jag älskar att jag kan känna igen mig i dina dikter.

/jag önskar att dina blickar
slutade hamna på allt annat

än mig/

där kom den där stora, feta igenknnelsen igen! du är bra!)
2007-11-10

  Hinata
Vacker! Jättefin!
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn