Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbad som en gurka!

Drabbad som en gurka!

Drabbad som en gurka begav han sig iväg till sitt kneg
Han visste att han var knasig
Men det sista han var, är feg

Drabbad som han var visste han knappt var han var?
För han såg dubbelt av allting
För hela huvudet bara snurrade medan myggorna bara surrade i hans öra. då dom sa?
Snälla du!
Kan vi få landningstillstånd för att få suga lite blod
Du har ju så mycket!
Så du kan väl bjuda på lite?
Kom igen nu var lite kompis sa myggan surrandes skrattandes medan hon hånlog

Drabbad som en gurka
Vilse i pannkakan
Men upp med hakan
För här tar det slut!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-11-09 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel