Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäms du för mig?!

Skäms du för mig?!

Du!
Det finns ingen som du!
Jag undrar bara vart du har hållit hus?
Så som jag har letat och sökt
Jag lovar dig att jag har bara hoppat emellan olika tjejer och försökt
att hitta dig!
Vill du inte få svar på tal?
Vill du att jag ska leka med dig?
Vill du inte att jag ska visa för alla att du är min tjej?!

Hörru du!
Skäms du för mig?

Ps.
Fri tolkning på den här!!!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-11-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel