Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED DEJ

 

Jag saknar det Gud har gett mig

Men jag har en värme som brinner inuti

Den är inte alltid vacker i dina ögon

Men den är sann och håller mig vid liv

 

Det är något som saknas

Någonting av ett större värde än luft och vatten

Det är något som fanns där förr

Någonting som för mig tillbaka till den eviga natten

 

Jag önskar jag kunde simma

Igenom de dagarna från förr

Även om jag skulle önska att det inte fanns något kvar

så gör det det obevekligt

Mörkt var hjärtat i denna kropp

Men inte så mörkt att du inte kunde se

 

Var det något där som gjorde oss blinda?

Kommer inte längre ihåg

Men det är kanske något som du får komma på själv?

För det var ditt bluff och båg

Räkna du upp mina misstag

Jag vet nog vilka de var och vad dom avsåg

Kan erkänna dem alla om det ger något

Straffad har jag varit sen dess

 

Men en enda dag i augusti var allt verkligen perfekt

Då och där saknade jag inte någon Gud och vad han gett mig

 




Fri vers av theperna
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-10 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna