Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spår utav ihåligt hjärta


Ärr blir till spjut

Du sa att allt var bra, jag är den ende du vill ha.
Jag vill tro på vartenda ord, för jag känner långt ner att du börjar betyda mycket mer än jag förmår mig att erkänna.
Kärlekens flamma har skadat mig förut, varje ärr blir till spjut.
Jag vill ge mig till dig, vill slippa denna oro inför litet och stort.
Varje ord blir till grubbel, varje missförstånd blir till trubbel.
Om du kunde höra mig viska in i ditt hjärta, snälla ta min smärta.
För hur vet jag att jag älskar, när jag bara kan älta.
Hur vet du att jag är den ende, när jag iväg dina ord ibland sänder.




Fri vers av miss_me
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-05-05 16:09



Bookmark and Share


  Dagg
Gillar att ärr blir till spjut, fin liknelse.
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

miss_me