Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja fråga mig inte varför, men det har mest varit så på senaste tiden.. snusk och sex och erotik. Men det är gött, visst är det?


När vi kom


Och när du kom
hade jag aldrig upplevt något finare

Och när jag kom
kom jag till himlen med dig..




Fri vers av Cecilia Andersson
Läst 753 gånger
Publicerad 2005-05-05 16:32



Bookmark and Share


  purpleangel
OTROLIG TEXT.ibland behövs inte så många ord för att berätta så utförligt..
2005-08-12

  Tino
Lite snuskigt cool!=)
2005-07-23

  Peter Stjerngrim VIP
Innerligt vackert du fångar
och förmedlar känslan
som infinner sig när allt bara är som det alltid borde vara!
2005-07-14

  Robin B. E. Sjöberg
Att ge till någon annan ger mer till en själv. Jag tycker att texten är bra.
2005-07-09

  David Liderfelt
SNUSK???!
2005-07-08

  Ilutzio
Vårkänslor törhända?
Och visst äre' gött och denna text är go' likväl.
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson