Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samlar så mycket mod, ork och ilska jag kan just nu.


Nog





Jag har blivit
matad länge nog
med skit.
Nu är det dags
att jag spottar ut
och det tänker jag,
i ansiktet på dem.
Jag har fått nog,
jag tänker inte
ta mer skit.
Nu ska de få
veta att de lever.




Fri vers av Anna H
Läst 385 gånger
Publicerad 2004-03-16 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H