Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 år sen sist...

I dag är jag lite rädd

Idag ska jag träffa mina gamla klass-kamrater
30 år sen jag slutade skolan!
Visst låter det väl gammalt!

Alla kommer inte
alla kan inte
men så otroligt kul att träffas ändå.

Fast jag känner plötslig rädsla
Hur kommer det att bli
har jag åldrats för mycket
varför hann jag inte städa ordentligt
damm på hyllor här och där
och katten fäller för mycket hår
kommer maten att smaka
tänk om några lämnar återbud
kommer vi att ha samtalsämnen

Ja så många löjliga frågor kretsar i mitt huvud
hur gammal är jag ha ha...

Men jag är jag
och jag är inte perfekt
varför skulle jag då vara det idag





Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-10 12:48



Bookmark and Share


  Just Emotions
denna gillas.. stå på dig och var bara den du är :)
2007-11-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Ahh..va kul med återseenden..
Dina frågor kommer nog utan krusiduller
att få sina svar.
Men dom har säkert samma tankar som du när det
gäller att träffas//B
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen