Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker vinter dag

Solen skiner och träden  är vita av snö

vackert glittrar snön ner mot marken

det är som ett vackert julkort att

skåda denna vackra vinterdag

jag slängde mig ner i snön och gjorde

min första snö ängel för i år välkommen

är du denna vackra vinter dag fast kall

är du det nyper i kinderna men ändå

en härlig kännsla att få gå en härlig

vinter promenad i solen som skiner

så klar och himmelen den är också

blå och klar




Fri vers av Ann-christin
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 14:10



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh! Ljuvliga vinter!!
Himla härlig stämning i dina rader =)
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin